Ny forstander og god sommer!

Ny forstander og representantskapsmøte

For det første: Det er gledelig for Sta. Sunniva studenthjem at vi har fått en ny forstander til huset som skal bo i kjellerleiligheten. Han heter Per Øystein Opdal og er lege, han kan sees på bildet som nummer fire fra venstre av de som er på kne. Vi i fellesskapet ser frem til å få en engasjert forstander som vi tror kan ta vare på huset og fremme huset på en fin måte. Han ble innsatt under kveldsmessen onsdag 4. juni etter representantskapsmøtet med bønn med håndspåleggelse, formann Paul Otto Brunstad ledet innsettelsen mens Sverre Langeland var hovedcelebrant under messen. Representantskapsmøtet stemte også for en ny basisparagraf som favner det økumeniske perspektivet bedre. Be gjerne for vårt fellesskap og vår nye forstander.

“Omsider blir det sommer…”

For det andre har huset nå tatt sommerferie. De fleste studentene er dratt heim til “mor og far” og gudstjenestelivet har en pause frem til august/september. Vi kommer tilbake til datoer etc. Sta. Sunniva studenthjem ønsker alle kjente og ukjente en god og velsignet sommer.

Så grønn en drakt, så rik en duft
har smykket dal og enger!
Nu strykes ømt av lys og luft
de fagre urtesenger.
Hør lundens sus og bekkens brus
forkynne hva som kommer:
Omsider blir det sommer!

La falme verdens prakt og glans,
la all dens lyst forsvinne.
Min venn er min, og jeg er hans,
vår kjærlighet skal vinne!
Så syng det ut: Snart skaper Gud
en sommer uten make
og gir oss alt tilbake!

Comments are closed.